08 Haziran

GAÜN’de Şenlik Dolu Dolu Geçiyor

Gaziantep Üniversitesi 22. Kültür Sanat ve Spor Şenliklerinde bu yıl farklı konsepte hazırlanarak final sınavları öncesi Üniversite öğrencilerinin ve personellerin eğlenceli vakit geçirebilecekleri birçok etkinlik düzenlendi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun koordinasyonunda Futbol, Basketbol, Voleybol ve Satranç dallarında düzenlenen yarışmalara

girisimcilik-insanin-mutlu-olmasidir-1
08 Haziran

“Girişimcilik insanın mutlu olmasıdır”

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türkçe Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik Hikayeleri” konulu konferansta konuşan Perçim İmrek, “Sevdiğiniz işi yapın. Anne babanız da olsa başkalarının hayatını yaşamayın ve bunun için çok çalışın” dedi.
GAÜN Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda verdiği konferansta İmrek, başarı hikayesinden

gaziantep-universitesi-fotograf-toplulugu-ogrencileri-sergi-acti-1-720x394
07 Haziran

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu Öğrencileri Sergi Açtı

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (GÜFOT) öğrencileri ve eğitmenleri, yıl boyunca çektikleri fotoğrafları GAÜN Mavera Atatürk Kültür Sahnesi’nde sergiliyor.
Sergi açılışında konuşan GÜFOT Akademik Danışmanı Aykut Barazi, GAÜN 80. Yıl Kültür Merkezi’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren GÜFOT’un dönem boyunca teorik ve

125-konser-1
02 Aralık

“Huun Huur Tu” Grubu Tarafından Üniversitemizde Konser Gerçekleştirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu ve Türk Musikisi Devlet Konservatuarı işbirliğiyle Tuva Özerk Cumhuriyeti’nden “Huun Huur Tu” müzik grubu tarafından konser gerçekleştirildi.
GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere; GAÜN Rektör Yardımcısı Prof.

• gallery
02 Aralık

GÜDAT Ekibi Dağların Zirvesinde…

Gaziantep Üniversitesi’nin aktif öğrenci topluluklarından biri olan Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu ‘GÜDAT’ dağları fethetmeye devam ediyor.
Bu yıl 20. kuruluş yılını kutlayan topluluğun geçmişten günümüze yaptıkları başarılı tırmanışlara yenilerini eklediğini belirten Kulüp Başkanı Ömer Özlü, “Türkiye genelinde sayısız tırmanış ve